top of page
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
53029533406_5d2e752582_o_edited_edited_e

Over ons

Over ons

Opgericht in 1988 zetten wij nu al meer dan 30 jaar Maastricht op stelten! Bijna elke woensdagavond zijn wij in Studentencafé de Boschpoort met elke week verschillende disputen te vinden; om gezellig te borrelen, te kletsen en te dansen. Daarvoor eten wij natuurlijk altijd gezellig samen om zo de avond goed te starten.

Naast onze woensdagavond zien we elkaar de rest van de week ook veel! Gezellig samen eten, sporten of studeren gebeurt vaak. Studeren doen we bijna allemaal aan de uni maar we zijn ook met een aantal gezellige HBO’ers en kunnen elkaar daarom goed helpen bij het studeren.

Naast dat we verschillende studies doen zijn we ook allemaal heel verschillend, dit zorgt voor leuke discussies en verassende activiteiten. Elk jaar hebben we diners, mooie feesten, gala’s, familie dagen, dagen met vriendinnen van thuis en organiseren wij de dames cantus van Maastricht.

 

53104339094_eb4414ea3c_o.jpg
Anderen over Ex Aequo

Anderen over Ex Aequo

“Het mooie is dat de dames van Ex Aequo twee kanten kennen. Gezellige gesprekken en ludieke acties zijn de ordevan de dag, maar ‘s nachts, ‘snachts komen de beren in jullie los en zijn de dames van Ex Aequo niet meer te stoppen.”

        

- Heerendispuut Equilibre

“We had a sick night bitches!”

- Heerendispuut Perikles

“Het is typerend voor Ex Aequo: een complete desinteresse in wat wordt verwacht en gewoon doen wat goed voelt. En daarom blijft het leuk met hen te borrelen; uit de originaliteit en creativiteit die Ex Aequo siert ontstaan de mooiste herinneringen.”

- Heerendispuut Spiritus Vitalis

Please reload

Impressie

Impressie

Contact

    Contact    

Ben je geïnteresseerd of heb je een vraag neem dan contact met ons op via:

Telefoonnummer Flin (Linda): 06-21341072
E-mailadres: mddexaequo@hotmail.com

Facebook: www.facebook.com/mdd.exaequo

Instagram: @mdd_exaequo
Postadres: Kommel 13, 6211 NX Maastricht

foto site2.jpg
  • Instagram
  • Facebook Social Icon
bottom of page